Další výhody pro účastníky PPS sítě PDF Tisk Email
Středa, 13 Leden 2010 16:32

V rámci zkvalitnění služeb poskytovaných partnerům PPS SHH jsme pro Vás od T-Mobile získali další zvýhodnění na Vaše volání

Nastavení této výhody je zcela zdarma. Do 20.1.2010 by mělo být nastaveno na všechny Vaše telefonní čísla.( PPS SHH - podniková privátní síť Sdružení pro hračku a hru )   Sazba PPS+  představuje 1000 volných minut měsíčně pro volání v rámci PPS síti pro každé Vaše telefonní číslo a pevná+  volání na pevné linky za 1 Kč/min.  1.000 minut v PPS v jednom měsíci téměř nikdo neprovolá, takže to znamená defakto volání na všechny telefony v síti zdarma.

Pokud by přeci jen někdo vyčerpal těchto 1.000 minut, je další volání v síti za 1,- Kč/min.

( na vyúčtování na faktuře je účtováno 399,- Kč za PPS+ a níže je tato položka odečtena v rámci slevy )

Nově má T-Mobile k dispozici pevné linky a internet na pevné lince ADSL. Pevnou linku si lze přihlásit od 99,- Kč/měsíc a u ADSL doporučujeme tarif za 399,- bez DPH 8Mbit.

( na výše uvedené ceny se vztahuje dále Vaše sleva, takže pevná je za 85,- Kč..,  a ADSL  8Mb/s je za 339,- po slevě ... atd..)

Dalšího zlevnění lze dosáhnout, když do sítě přihlásite firmu nebo osobu, které často voláte,a tím můžete postupně zavádět volání zdarma i na nejčastěji volaná čísla kolem sebe. Pro případné inforamce můžete kontaktovat naší asitentku. Bc. Veroniku Szabó, Sdružení pro hračku a hru Tel.: 737 278 999, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript   ing. Jiří Šťastný, místopředseda Sdružení pro hračku a hru Tel: 737 278 998,  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.sdruzenihracky.cz