Nabídka pro české výrobce hraček PDF Tisk Email
Pondělí, 25 Únor 2013 12:19

Internetový portál www.ceska-hracka.cz připravil pro české výrobce hraček nabídku k účasti na regionálním veletrhu EuroRegionTour v Jablonci nad Nisou, od 21.3. do 23.3.2013.

Tento veletrh navštěvuje každoročně pře 4 000 zájemců o cestovní ruch a lokální produkty. Portál česká hračka, který usiluje o zviditelnění českých výrobců hraček, zde bude představovat katalog více než 50 výrobců hraček z ČR, doplněný výstavkou vybraného sortimentu a drobným prodejem. Českým výrobcům hraček kromě toho nabízí prezentaci formou dlouhodobého zapůjčení hraček pro tuto a následné výstavy, umístění propagačních materiálů, loga, letáků a vizitek, případně dalších doprovodných programů a soutěží pro návštěvníky. Cenová nabídka pro prezentaci je 500 Kč.  Pro ty kteří mají zájem zúčastni se dalších veletrhů připravuje spoluúčast ve společném stánku za výhodných podmínek. Konkrétní spolupráci je možno dohodnout s jednatelem Petrem  Heinzlem, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ,  tel:774 346 951