Veletrh Spielwarenmesse 2014 byl zařazen mezi veletrhy se státní podporou z programu SVV 2014 PDF Tisk Email
Úterý, 17 Září 2013 13:59

Na základě iniciativy Sdružení pro hračku a hru a Svazu českých a moravských výrobních družstev, byl pro rok 2014 zařazen veletrh Spielwarenmesse v Norimberku mezi akce se státní podporou vystavovatelů, malých a středních firem.

Projekt SVV 2013-2014 je zaměřen na zvýšení marketingové připravenosti zejména malých a středních podniků na zahraničních trzích, jeho realizátorem  je agentura CzechTrade. Veletrh Spielwarenmesse je pro české výrobce nejvýznamnější obchodní akcí, které se zúčastňuje pravidelně více než 40 vystavovatelů.

Detailnější informace o projektu, včetně úplného textu Výzvy, vymezení způsobilých výdajů, formy podpory a související dokumentace jsou k dispozici na webových stránkách  agentury Czech trade a Ministerstva průmyslu a obchodu.

kde je možné také stáhnou přihlášku:

Garantem je pani Julie Malá M.A.
T: 224 907 569
M: 724 941 734

Sdružení pro hračku a hru bude tuto akci navrhovat mezi podporované účasti na veletrzích i pro rok 2015.