Správná hračka 2014, vyhlášení 21. ročníku ceny PDF Tisk Email
Středa, 19 Březen 2014 07:36

Uzávěrka pro podání přihlášky: přihlášky jsou přijímány  výhradně elektronicky na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript do pátku 25. dubna 2014, 24:00 hod.

Přihlašovací formulář je k stažení ve formáti PDF na www.uvucr.cz/ah

Manipulační poplatek za přihlášený předmět činí 400,- Kč. Úhrnná částka za přihlášené práce musí být připsána na účtu SHH u České spořitelny, a.s., Praha 1, Senovážné nám. 25, účet č. 1934889389/0800, var. symbol 960600, nejpozději v pátek 2. května 2014. Potvrzení o úhradě manipulačního poplatku , daňový doklad, vydává sekretariát Sdružení pro hračku a hru, Jindřišská 2, 113 60 Praha 1, Ing. Jiří Šťastný,

Termín pro předání hračky (herního předmětu)

Výhradním místem pro soustředění přihlášených prací je Fakultní mateřská škola, Sokolovská 182/513, 180 00 Praha 8-Libeň.

Přihlášené předměty lze předat

a) poštou od 5. do 7. května 2014 nebo

b) doručit osobně v e středu 7. května 2014 v době od 8 do 9 hodin (výjimečně jindy jen po dohodě s Mgr. Ludmilou Šprachtovou, ředitelkou mateřské školy, tel. 736 647 541, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).

Dodržení termínu předání je důležité, aby byl dostatek času na prověrku herního využití, která předchází jednání poroty: hračka je dána k dispozici dětem v mateřské škole či jiném spolupracujícím zařízení, výsledek testu je protokolován a je jedním z podkladů pro jednání poroty.

Vyhlášení se bude konat na galavečeru veletrhu FOR TOYS v Praze Letňanech dne 3. října 2014