Sektorová analýza českého trhu hraček PDF Tisk Email
Pátek, 06 Červen 2014 12:20

Poradenská společnost Tradecon s.r.o. ve spolupráci se Sdružením po hračku a hru zpracovala sektorovou analýzu trhu hraček České republiky. Analýza představuje komplexní pohled na odvětví jako celek, analyzuje trh a trendy jeho vývoje v prakticky využitelných manažersko ekonomických kategoriích jako jsou např. velikost trhu her a hraček a jeho vývoj, produktivita a ekonomická aktivita, vývoj poptávky po jednotlivých druzích hraček, velikost prodejů, zaměstnanost a vývoj mezd apod.) v ucelené pětileté časové řadě.

V druhé části analýzy je proveden výpočet hlavních ekonomických ukazatelů typu ziskovost, obrátkovost, likvidita, produktivita, zadluženost, mzdový vývoj pro hlavní hráče české výroby i obchodu her a hraček. Součástí analýzy je i benchmarkové srovnání subjektů trhu a zobrazení výstupů v manažersky přívětivém formátu.

Analýza je uceleným dokumentem široce využitelným v průmyslu her a hraček, nejen na českém trhu. Společnost Tradecon zpracovává analýzu na bázi pětileté časové řady, kterou pravidelně aktualizuje. Cíle analýzy jsou poskytnout jednotlivým uživatelům důležité informace pro jejich rozvoj podnikání a zvýšení ekonomické efektivnosti a také navázat spolupráci s jednotlivými subjekty trhu hraček. Společnost Tradecon je připravena na základě individuálních požadavků analýzu dopracovat o specifická kritéria zadaná jednotlivými klienty a navíc vypracovat konkrétní doporučení pro danou společnost vedoucí ke zlepšení podnikatelské výkonnosti s využitím analyzovaných dat. V případě potřeby je rovněž připravena klientovi pomoci s realizací optimalizačních opatření a pro takové projekty využít financování z aktuálních dotačních titulů.

Kontakt pro bližší informace o analýze českého trhu her a hraček: Ludvík Polcar (mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel: + 420 737 235 510), Oldřich Neumann (mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , tel: + 420 775 855 692).