Významná britská společnost POUNDLAND hledá vhodné výrobky PDF Tisk Email
Úterý, 25 Srpen 2015 14:39

do svých 500 kamenných obchodů ve Velké Británii a Severním Irsku.

POUNDLAND je britský obchodní řetězec, který od svého založení v roce 1990 prodává většinu položek za 1 libru. Se svými 500 obchody po celém Spojeném království nabízí zákazníkům širokou paletu, jak značkových, tak i vlastních produktů – od kuchyňského nádobí přes dárkové předměty až po kosmetického zboží. V letošním roce zaznamenal poprvé od svého vzniku obrat překračující 1 miliardu liber. Jeho akcie se obchodují na Londýnské burze. Zájem není konkretizován, doporučujeme podívat se na webové stránky http://www.poundland.co.uk a projít si jejich nabídku. Jednat se může o nové výrobky, ale i o vyřazené, staré kolekce nebo neprodejné zbytky. Poměrně důležitým parametrem je cena, neboť maloobchodní cena, za kterou POUNDLAND zboží prodává je 1 libra = cca 38kč.

Sortiment, který POUNDLAND prodává je, mimo jiné také, papírnictví a kancelářské potřeby,  párty doplňky,  hračky pro batolata a děti. Dne 16.10.2015 v Praze pořáddá agentura Czch Trade setkání českých výrobců s nákupčími této britské společnosti , pod názvem „Sourcing Day“. Čeští zájemci budou mít příležitost hovořit individuálně se zástupci britské firmy o konkrétních nabídkách. V případě zájmu proběhnou následující den osobní návštěvy ve vybraných českých firmách. Výrobci, kteří mají zájem nabízet své produkce nákupčím, mohou zasílat podklady („company profile“ , letáky v pdf, fotografie v zip souboru, webové stránky apod ) na email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Materiály budou postupně zasílány poptávajícímu pro potvrzení zájmu o jednání s vámi. Termín pro uzavření přihlášek je 9. 10. 2015. Manipulační poplatek za jednání je 1400 Kč. bez DPH. Vybraní čeští výrobci budou pozváni na konkrétní termínované jednání v délce 30-45 minut. Jednání budou probíhat v Praze na Ministerstvu průmyslu a obchodu, Praha 1, Politických vězňů 20. V rámci akce bude rovněž příležitost vést individuální konzultace s ředitelem zahraniční kanceláře CzechTrade v Londýně a exportním konzultantem.