Společná účast českých výrobců na podzimním veletrhu FOR TOYS v Praze Letňanech PDF Tisk Email
Čtvrtek, 10 Březen 2016 18:24

SHH uzavřelo dohodu s pořadatelem podzimního veletrhu FOR TOYS, společností ABF  o uspořádání společné expozice českých výrobců hraček.

Na tomto největším a obchodně úspěšném českém veletrhu hraček se dosud prezentovalo nanejvýše 5 českých výrobců a to zejména kvůli vysokým nákladům. Vzhledem k narůstajícímu zájmu rodičů o kvalitní a bezpečné české hračky byly připraveny příznivé podmínky i pro malé výrobce, kteří si dosud nemohli dovolit vystavovat za standardních podmínek.

Společná expozice českých výrobců bude složena ze samostatných stánků 2x2 m. stánky budou mít stěny, rastr, límec, dělící panely, koberec, osvětlení, pult s policí, 2 židle. Celková cena včetně registračního poplatku  bude 6 790 Kč. bez DPH (8 216 včetně). Případně bude možné objednat větší stánek a skladové zázemí. Pořadatel i SHH budou tuto českou expozici propagovat jako novou součást veletrhu. V případě zájmu získají zájemci všechny potřebné podklady na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Veletrh se koná od 6. do 9. října 2016 v Praze Letňanech