Máte zájem o 50% podporu na účast na zahraničních veletrzích? PDF Tisk Email
Úterý, 03 Leden 2017 08:16

Agentura pro podnikání a inovace vyhlásila novou výzvu programu Marketing, operačního programu  Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, na léta  2016-2020, na posílení mezinárodní konkurenceschopnosti formou individuálních účastí na výstavách a veletrzích,  pro malé a střední podniky, MSP.  Program je rozšířenou úspěšnou verzí programu Marketing z let 2007- 2013. MSP mají možnost v rámci jednoho projektu navštívit až 15 veletrhů v letech 2016-2020 a získat příspěvek na polovinu způsobilých výdajů v rozmezí 200 000 – 5. mil. Kč.

Těmito výdaji se rozumí pronájem výstavní plochy, výstavba a provoz stánku, doprava exponátů a marketinkové propagační materiály. Příjem projektových žádostí probíhá od 7. 11. 2016 do 31. 1. 2017 a Ministerstvo průmyslu a obchodu na tuto podporu vyčlenilo 450 mil. Kč. Doba realizace je 36 měsíců od data přijetí projektu. Všechny potřebné informace jsou zveřejněny na stránkách agentury www.agentura-api.org/programy-podpory/marketing/marketing-vyzva-ii/. Tato podpora se však nedá kombinovat s příspěvkem z programu NOVUM 2017, kde je možné žádat příspěvek do částky 80 000Kč. bez DPH, na vybrané veletrhy, včetně Spielwarenmesse, o kterém jsme Vás informovali v předchozím čísle našeho časopisu.