Konference Obaly pro hračky PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Březen 2017 15:22

Obalová asociace SYBA pořádá, ve spolupráci SHH, jako doprovodný program veletrhu REKLAMA POLYGRAF v Praze Letňanech, odbornou konferenci Obaly pro hračky

Hračky, hry, modely, stavebnice – společným jmenovatelem je cílová skupina, pravda nikterak homogenní ať již z pohledu pohlaví nebo věkového rozpětí. Děti, od batolat po děti 90+. Vedle naplnění volného času pomáhají hračky utváření a zdokonalování fyzických i psychických vlastností. Vedle motoriky je to logické myšlení, tvůrčí přístup i citové vazby či práce v týmu.

Hračky, hry, modely, stavebnice jsou ovšem také zbožím a tudíž vyžadují balení pro bezpečné proplutí logistickým řetězcem. Vedle této základní obalové vlastnosti je nutné kupujícího v místě prodeje obalem zaujmout, obal je nositelem jak propagačních, tak předpisy vyžadujících informací. Navíc obal často slouží k ukládání hraček mezi jejich používání dětmi.

Podobně, jako jsme svědky vývoje hraček, zaznamenáváme i vývoj v oblasti obalů hraček.

Obalový institut SYBA je pořadatelem odborné konference Speciality obalového designu, který má letitou tradici a je součásti projektu OBALOVÁ AKADEMIE. Pro letošní ročník bylo zvoleno téma „obaly pro hračky“ a Sdružení pro hračku a hru bylo přizváno do role partnera akce. Konference se uskuteční 25.4.2017 během veletrhu Reklama-Polygraf-Obaly na výstavišti PVA EXPO PRAHA LETŇANY. Začátek v 10 hodin, vstup do kongresového prostoru výstaviště je mezi halami 3 a 4 přímo z venkovního prostoru. Akce je plánovaná do 13 hodin, aby účastníci měli dostatek času pro návštěvu souběžně pořádaných veletrhů. Registrovaní účastníci semináře získají vstupenku na veletrhy Reklama-Polygraf-Obaly bezplatně.

Program semináře:

Opravdová specialita - Ladislav Eberl, Ing. Jiří Peters; GRAVELLI

Obaly na hračky, designové trendy – Ing. Kateřina Kolářová, OBALOVÝ INSTITUT SYBA

Děti, hračky, obaly očima psychologa – RNDr. Marie Lhotová, psycholog

Kufr plný hraček – Ing. Jan Halamíček, STAVEBNICE PONY, člen SHH

Vložné 2.400,- Kč + DPH; (2.000,- Kč + DPH - každý další účastník ze stejné firmy) •
Bezplatně - člen SYBA, SČMVD, SHH, designéři, grafici, grafická studia (podmínkou je registrace do 15.04.2017) http://obalovaakademie.cz.

Na základě registrace bude po konferenci pro platící vystavena faktura - daňový doklad s DHP dle platných předpisů.
Účastníci semináře získají bezplatný vstup na veletrhy RKLAMA-POLYGRAF-OBALY.
Seminář organizuje OBALOVÝ INSTITUT SYBA s.r.o. ve spolupráci se Sdružením pro hračku a hru.

Pro účastníky je zajištěno občerstvení včetně teplých a studených nápojů.