Incomingové mise agentury Czech Trade PDF Tisk Email
Úterý, 28 Listopad 2017 14:15

Agentura Czech Trade a SHH připravují dvě obchodní incomingové mise obchodních zástupců do České republiky.  Ve spolupráci s italskou asociací distributorů a výrobců hraček ASSOGIOCATOLI

(www.assogiocatoli.it) plánujeme na jaře 2018, předběžně jako doprovodný program veletrhu FOR KIDS, 12. - 15. 4. 2018, uspořádat misi italských nákupčích a distributorů do České republiky. Jednalo by se o cca 1-2 dny osobních jednání B2B na které by navazovala případná návštěva výrobních závodů. Italský trh s hračkami od roku 2014 stabilně roste cca 5 % ročně, největší nárůsty jsou pak právě ze zemí EU, čistě pro srovnání, v prvních 8 měsících minulého roku zaznamenala Itálie největší růst na trhu s hračkami v celé Evropě. Italští rodiče si potrpí na kvalitu, inovaci a design, stejně tak edukativní hodnotu, kinetické hračky či tradiční výrobky.

Dálší plánovaná mise je ve spolupráci s čínskou asociací distributorů hraček a zástupců z e-commerce. Opět by v Praze došlo k osobním jednáním s vybranými firmami. V Číně značně roste střední třída a její kupní síla, navíc stále běžný menší počet dětí v rodinách znamená, že tyto děti jsou zpravidla velmi hýčkané a v posledních letech rodiče neváhají investovat více prostředků do hraček, u kterých je zaručena bezpečnost a kvalita. Obrovský rozmach zažívá prodej po internetu, kdy eshopy jsou dostupné pro velkou část obyvatelstva i v odlehlejších oblastech.

Obě tyto akce jsou příležitostí  navázat kontakty se zahraničními partnery a na rozdíl od účasti na veletrhu nebo vlastní cesty do zahraničí za vynaložení minimálních nákladů. Zároveň dojde k předběžnému kontaktování jednotlivých firem pro jednání ze strany nákupčích/distributorů, tudíž máte jistotu, že daný distributor chce jednat s Vámi konkrétně.