Největší událost ze světa hraček v Asii– Hong Kong Toys & Games Fair – PDF Tisk Email
Středa, 22 Srpen 2018 14:58

Od 7. do 10. ledna 2019 se v Hongkongském konferenčním a výstavním centru uskuteční 45. ročník druhého největšího mezinárodního veletrhu hraček a her HKTDC International Hong Kong Toys & Games Fair pořádaného Hongkongskou radou pro rozvoj obchodu.

V roce 2018 se veletrhu zúčastnilo přes 49.000 obchodníků z celého světa se silným zastoupením zemí střední a východní Evropy. Na ploše o rozloze téměř 56.000 m2 se představilo 2100 vystavovatelů z 45 zemí a regionů včetně České republiky. V příštím roce se očekává, že účast překoná hranici 50.000 návštěvníků.

Aby byl veletrh co nejpřehlednější, je rozdělen do tematických zón jako jsou elektronické či vzdělávací hračky, světově známé značky, roboti, plyšové hračky nebo panenky. Organizátoři nezapomínají ani na domácí mazlíčky a hračkám pro ně je věnována speciální zóna Pet Toys.

Hongkongská obchodní rada nabízí návštěvníkům tohoto veletrhu sponzorované ubytování ve vybraných hotelech, příspěvek na dopravu a další programy, které mohou výrazně pomoci snížit náklady na vycestování. Všem českým i slovenským společnostem pak pražská kancelář HKTDC zařídí zdarma vstup do VIP salónku s připojením k internetu a občerstvením, schůzky s vhodnými obchodními partnery a pozvání na doprovodné networkingové akce, jako jsou koktejlové recepce, koňské dostihy atd.

Hongkongský veletrh hraček a her je taktéž jedinečnou příležitostí pro výrobce a distributory hraček, kteří chtějí expandovat na asijský trh. V případě zvýšeného zájmu českých firem je pražská kancelář připravena spolupracovat s agenturou CzechTrade na přípravě národního stánku s finanční podporou.

Současně s tímto veletrhem na výstavišti HKCEC probíhají:

·         Mezinárodní veletrh papírenského a kancelářského zboží (Hong Kong International Stationery Fair – 7. – 10.1.2019)
·         Mezinárodní veletrh licencí a ochranných známek (HKTDC Hong Kong International Licensing Show – 7. – 9.1.2018)
·         Mezinárodní veletrh dětských a kojeneckých potřeb (HKTDC Hong Kong Baby Products Fair – 7. – 10.1. 2019)

Další informace Vám poskytne kancelář HKTDC pro Českou republiku a Slovensko.

Kontaktní osoba:

Marie Březinová