Prodej vstupenek na veletrh Spielwarenmesse zahájen PDF Tisk Email
Úterý, 06 Listopad 2018 08:22

Veletrh Spielwarenmesse® který se bude od 30. 1. do 3. 2. 2019 v Norimberku slaví kulaté výročí 70 let. Nově bude do portfolia vystavovaných výrobků zařazena produktová skupin„elektronické hračky“, v hale 4A. Novinkou bude také sloučení produktové skupiny „modely železnic“ se skupinou “modelářství / hobby“ do haly 7A, nová speciální výstavní plocha „Showtime“, věnovaná sekci „potřeby pro sváteční události, karneval a ohňostroje. V akční ploše Tech2Play budou testovány nejnovější elektronické hračky v kategoriích: Robot Toys, Virtual Play, RC Toys a Electronic Learning. Lokalita mezi halami 2 a 3 nabídne nově výrobky pro kojence a batolata.. Odbornost veletrhu zdůrazní množství seminářů a workshopů připravených předními osobnostmi hračkářského světa.  ToyFestival, ve čtvrtek 31. ledna od 18 hod. v nové veletržní hale 3C. Toy Business Forum“ o trendech, světě obchodu a hračkářském trhu. TrendGallery o novinkách a inovacích v oboru a vyhlášení ceny Toy Award pro všechny věkové kategorie.

Vstupenky je možné v předstihu výhodně zakoupit u Česko-německé obchodní a průmyslové komory  (jednodenní v předprodeji za 19 € / na pokladně za 30 €; permanentka v předprodeji za 38 € / na pokladně 55 €). Komora také pořádá dotovaný zájezdu během druhého dne veletrhu. Zájemci se mohou hlásit  paní Zdeňce Goedertové (tel. 221 490 310; e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ).