Zlevněné vstupenky na veletrh Spielwarenmesse 2020 PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Říjen 2019 14:58

Od začátku října je možné zakoupit zlevněné vstupenky na veletrh Spielwarenmesse®

·         První možností je online nákup platební kartou na stránkách veletrhu. Přihlašovací údaje do online obchodu jsou stejné jako v minulých letech, pokud jste si je však neuchovali, kontaktujte nás prosím na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na čísle 221 490 310.

Jestliže se na veletrh chystáte poprvé, pak je třeba nejprve vyplnit registraci pro odborné návštěvníky a vyčkat na její schválení reprezentantem veletrhu, který Vám následně vygeneruje a zašle přihlašovací údaje.
Doklad o zaplacení si po úhradě vstupenek sami stáhnete. Jako účetní doklad je také možné použít samotnou vstupenku.

·         Druhým způsobem je zakoupení vstupenek na fakturu u českého zastoupení veletrhu Česko-německé obchodní a průmyslové komory. V takovém případě je nutné vyplnit objednávku v online objednávkovém formuláři.

V obou případech platby obdržíte po úhradě vstupenky elektronicky ve formě PDF souborů. Vstupenky v době své platnosti slouží též jako jízdenky na městskou hromadnou dopravu v Norimberku a okolí (tarifní zóny 100/200 - Norimberk, Fürth, Stein). U vstupu na veletrh je nutné prokázat se platnou vstupenkou v tištěné nebo elektronické formě (v mobilu / tabletu).
Pro následující ročník veletrhu jsou v předprodeji vstupenky k dispozici za tyto ceny:

Jednodenní vstupenka – 19 EUR / 499 CZK (pokladní cena je 30 EUR)
Permanentní vstupenka – 38 EUR / 997 CZK (pokladní cena je 55 EUR)