Spielwarenmesse 2021, aktuální informace pořadatele PDF Tisk Email
Středa, 29 Červenec 2020 21:01

Uvádíme aktuální informace o přípravě nejvýznamnější veletržní akce pro výrobce, dovozce  a prodejce hraček

V současné době předpokládáme, že nadcházející Spielwarenmesse® proběhne podle plánu od 27.01. - do 31.01.2021.

Veletrhy jsou pro osobní setkání a fundovaná nákupní rozhodnutí důležité, proto Spielwarenmesse eG dělá vše proto, aby se veletrh mohl konat. Bezpečnost a zdraví účastníků veletrhu přitom mají nejvyšší prioritu. V úzké spolupráci s NürnbergMesse a odpovědnými zdravotnickými úřady vyvula Spielwarenmesse rámcový koncept pro fungování norimberského výstaviště, jehož podrobnosti neustále přizpůsobuje aktuální situaci. O změnách rámcového konceptu jsou zúčastnění informováni např. formou newsletteru.

Ke snížení cen za plochu nedojde. Platí aktuální ceník. Uzávěrka přihlášek byla posunuta na 31.07.2020.

Ceny ploch stánku pro rok 2021:

Řadový stánek

1 strana otevřená

Rohový stánek

2 strany otevřené

Poloostrovní stánek

3 strany otevřené

Ostrovní stánek

4 strany otevřené

184 EUR / m²

224 EUR / m²

241 EUR / m²

245 EUR / m²

Minimální velikost stánku: 9 m2

Ceny jsou uvedeny bez DPH a je k nim nutno započítat následující povinné náklady: marketingový balíček 549,- €, poplatek Německému veletržnímu spolku (AUMA) 0,60 EUR / m2 a paušální poplatek 2,50- EUR / m2 za likvidaci odpadu. Registrační poplatek ve výši 400,- € je nutné uhradit po přihlášce (obdržíte na něj fakturu). Tato částka se odečte od celkové ceny plochy stánku. Součástí ceny není výstavba stánku a vybavení.