Bezplatné exportní poradenství agentury Czech Trade PDF Tisk Email
Čtvrtek, 19 Listopad 2020 12:49

Vládní agentura na podporu obchodu  CzechTrade prodlužuje nabídku bezplatných individuálních  exportní poradenství v 58 zemích, a to jak prostřednictvím pracovníků pražské centrály, tak i zahraničních kanceláří (https://www.czechtrade.cz/czechtrade-svet), s platností do 31.3. 2021.

- Zahraniční kanceláře agentury CzechTrade nyní nabízí bezplatnou asistenci (ve 2 až 3 teritoriích, dle preference firmy, dle vytíženosti zahraničních kanceláří) se screeningem trhu, sestavením databáze potenciálních kontaktů cca. 5 až 10 firem, hrubou analýzou konkurence a nebo orientační ověření zájmu o spolupráci.

- Nově, každý klient agentury CzechTrade má možnost bezplatné prezentace v Adresáři exportérů (https://www.businessinfo.cz/navody/adresar-exporteru/).

- Bezplatně agentura nabízí online semináře - https://www.czechtrade.cz/sluzby/exportni-vzdelavani/odborne-teritorialni-seminare

Bezplatně agentura nabízí Informační servis CzechTrade Denně plus poptávky ze zahraničí. (https://www.czechtrade.cz/sluzby/informacni-servis).