Možnost prezentace v rámci International Spring Sourcing Show 2021 (online) PDF Tisk Email
Čtvrtek, 28 Leden 2021 08:19

Navzdory výzvám, které současná pandemická situace přináší dodavatelům i nákupčím, se Hongkongská rada pro rozvoj obchodu (HKTDC) rozhodla zorganizovat online veletrh pokrývající sedm z původně klasicky probíhajících jarních veletrhů.

Online veletrh s názvem International Spring Sourcing Show 2021 (ISS) se uskuteční ve dnech 17.- 31. 3. 2021 v rámci sektorů her a hraček, dětských výrobků, domácích potřeb, bytového textilu a nábytku, oblečení, tisku/obalového materiálu, dárků a dárkových předmětů.

HKTDC v roce 2020 měla již možnost pořádat dva online veletrhy, a to Summer Sourcing Week Go ONLINE (SSWGO) s 1319 vystavovateli a 4500+ vykonanými online meetingy na přelomu července/srpna a Autumn Sourcing Week Online (ASWO) s 2600 vystavovateli v listopadu s více než 9 500 virtuálními obchodními jednáními.

Základní balíček pro vystavování začíná na 385 USD.

Základní balíček zahrnuje:

• virtuální stánek (statický – jméno firmy, 5 produktových fotek slide show anebo pdf – max. velikost jednoho souboru 5MB)
  • 5 měsíců expozice na zmodernizovaném marketplace HKTDC
  • Profil na networkingové platfomě Click2Match – live chat, videokonference, možnost navrhovat schůzky nákupčím

V případě zlepšení pandemické situace HKTDC plánuje fyzickou podobu tohoto veletrhu ve dnech 26.-29. 7. 2021 na HKCEC, kde bude stále k dispozici dotace pro zahraniční vystavovatele ve výši 1282 USD (9 m2 stánek).