Veletrh AUTUMN FAIR Birmingham PDF Tisk Email
Úterý, 01 Červen 2021 14:08

5. - 8. 9. 2021 se uskuteční v Birminghamu ve Velké Británii veletrh dárkového zboží AUTUMN FAIR. Významnou součástí je i obor hraček. V hale 5, v sektoru TOY/GIFT

je soustředěna nabídka asi 140 vystavovatelů, kteří zde pravidelně prezentují své výrobky. Během akvizice v minulých letech byl zaznamenán velký zájem o tyto veletrhy u společností z oboru hraček např. firma Kovap, Detoa a další.  Czech Trade zařadil oba veletrhy v minulosti do programu Novumm pro potenciální vystavovatele, nyní jednáme o prodloužení podpory.

Mezi vystavovateli oboru dětských potřeb najdete i renomované firmy jako:

Melissa & Doug, TY UK, Dou Dou Et Compagnie, Aurora World, Giftworks, Grossman Ltd, House of Marbles, The Puppet Co, Paul Lammond Games, Keel Toys, Moulin Roty, Bertoy a další.

Kromě koncových zákazníků a zájemců, v roce 2019 cca 27.000 návštěvníků, přijdou velcí i malí obchodníci a hlavně zástupci velkých obchodních řetězců jako jsou: Disney Store, Hamleys, Jojo Maman Bebe, Mamas & Papas, Merlin Entertainment, Dunelm, Garden Centres, Online retailers-Amazon, London Zoo aj., se kterými je možné dojednat schůzku a případně i uzavřít kontrakt.

Potěšitelné je, že v posledních letech i mnohé řetězce supermarketů jako jsou Tesco, Sainsbury's, ASDA, Morrison's, Aldi, Lidl & Waitrose, rozšířili svou nabídku i o hračky jiné dárkové předměty.

Posledního veletrhu v roce 2019 se zúčastnilo 1 200 vystavovatelů a 27 000 návštěvníků.

Kontakt:

Sandra Bogarová