Privátní telefonní síť prodejců hraček PDF Tisk Email
Pondělí, 15 Září 2008 13:43

T-Mobile privátní  telefonní síť prodejců hraček
PPS (privátní podniková síť) prodejců hraček je projekt Sdružení pro hračku a hru (SHH)  postavený na tom, že existuje organizace, která sdružuje prodejce a výrobce a spojuje je v očích operátora v jeden celek. Členství ve Sdružení pro hračku a hru (SHH) je kritériem pro vstup do PPS.

SHH provozuje síť od roku 2004, ve spolupráci s operátorem T-Mobile. V současné době, (leden 2009 ),  přesáhl počet zapojených účastníků  z řad hračkářských firem hranici 1600 telefonních čísel. Přihlášením do této sítě voláte napříč hračkářskými firmami za 0,85 hal. za min. a navíc ke svému volání získáte slevu 15%. Celkově tak ušetříte minimálně 20% nákladů za telefonní hovory

Hlavní výhody členství v síti:

•                Neprovolané volné minuty jsou na rozdíl od běžných tarifů převáděny do dalšího měsíce.
•                Každé 2 roky vzniká nárok na zvýhodněné ceny dotovaných i nedotovaných telefonů a příslušenství za speciální cenu pro významné zákazníky
•                Při pořízení SIM karet se nemusí hradit aktivační poplatek
•                Nejsou vyžadovány zálohy na roaming.
•                Poplatek za aktivaci SIM v PPS ve výši 176,- je snížen na 1,-/SIM
•                Měsíční paušál za provoz SIM v PPS ve výši 35,- měsíčně je snížen na 1,- měsíčně.
•                Možnost volně měnit tarify bez nutnosti platit tzv. vyrovnávací poplatek.
•                Možnost používat zkrácené volby (4-místná čísla) v rámci PPS – pouze pro číselnou řadu 737 27….
•                Možnost odlišit soukromé hovory (pomocí  *   před volaným soukromým číslem).
•                Možnost získat za 1,- Kč podrobný výpis hovorů v elektronické podobě.
•                Cena za volání v rámci PPS je 0,85 hal/minutu.
•                Sleva z faktury za telefonní služby ve výši 15%

Podrobné informace pro zájemce o vstup do sítě poskytuje: