Informace pro členy privátní podnikové sítě SHH (PPS SHH PDF Tisk Email
Pátek, 04 Prosinec 2009 11:22

V těchto dnech budou postupně končit některé Vaše dvouleté účastnické smlouvy s T-Mobilem.
  Základní výhodou pro každou prolongaci (prodloužení), čili podpis účastnické smlouvy na další dva roky, je možnost získání nového dotovaného mobilního telefonu na každou telefonní linku. K dispozici jsou opět telefony od 1,- Kč. Pro ty telefonní linky nebo tam ,  kde provoláváte nad 1 000,- Kč/měs. ,  začíná být výhodný tarif HIT, což je 20% zvýhodnění na Vaše volání nad rámec slevy uvedené na faktuře .

Formulář potřebný pro prolongaci účastnických smluv Vám nyní posíláme v příloze a prosíme o jeho odeslání nazpět obratem.

Pokud má někdo z členů SHH jakékoli podněty , můžete je posílat na naší e-mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ,  popřípadě můžete kontaktovat přímo Sdružení pro hračku a hru na adrese: Jindřišská 2, 113 60 Praha 1.

Předávání prolongačních objednávek společnosti T-Mobile bychom chtěli uskutečnit 10.12.2009 a mělo by proběhnout prostřednictvím SHH, aby tak bylo zaručeno přidělení eventuální nadstandardní výhody (sleva 500,- Kč ke každému telefonu). Vzhledem k tomu, že většina z Vás jistě ráda využije tuto prolongaci k získání telefonu jako dárku, prosíme, aby jste vyplněný formulář zaslali do stanoveného termínu. Tato nabídka  se vztahuje na objednávky doručené do 21.12.2009.

V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat

Bc. Veronika Szabó
asistentka SHH

ing. Jiří Šťastný
místopředseda SHH
Jindřišská 2, 113 60 Praha 1

Objednávka prolongačních bonusů - prodloužení  účastnické smlouvy na další 2 roky

Tato objednávka platí pro členy PPS SHH – Podnikové privátní sítě Sdružení pro hračku a hruInformace a pokyny:Protože se Vám u níže uvedených telefonních čísel blíží termín ukončení dvouletých účastnických smluv, nabízí se Vám možnost získat  výhody obvyklé při uzavírání nových smluv (HIT nebo dotované telefony) za prodloužení těchto smluv na další dva roky.

Uveďte prosím adresu, na kterou Vám máme zaslat případné objednané mobilní telefony: ……………………………………………………………………………………….

Informace a pokyny:Protože u níže uvedených telefonních čísel máte možnost prodloužit Vaše účastnické smlouvy , nabízí se Vám možnost získat  výhody obvyklé při uzavírání nových smluv -  (Zvýhodněný tarif HIT nebo dotované telefony) za prodloužení těchto smluv na další dva roky.

Návod k vyplnění:Ke každému z uvedených telefonních čísel uveďte buď  že se nechcete zavazovat na další dva roky nebo si vyberte prolongační bonus:A)    Zvýhodněný tarif HIT (úspora 20% na hovorném, 40% na SMS). B)     Telefonní přístroj dle nabídky T-mobile za dotované ceny. Na základě našeho výběru si dovolujeme v níže uvedené tabulce doporučit ty nejlepší možnosti.       Ceny v závorce jsou standardní pro běžné uživatele, tučně jsou ceny pro klíčové zákazníky T-Mobilu tj. pro Vás.Jestliže se zákazník zavázal k minimálnímu měsíčnímu plnění, je po dobu 1 roku povinen každé zúčtovací období využít alespoň takový objem  telekomunikačních služeb, aby se částka naúčtovaná za tyto služby rovnala minimálnímu měsíčnímu plnění.
Telefonní číslo Stávající tarif(pro informaci) Nechciprodlužovatsmlouvu na dobu určitouo další2 roky. Na totočísloprotonebudučerpatbonus.

Požadovaný prolongační bonus (pouze jeden k jednomu tel. číslu)

CHCI T-MOBILE HIT

Cenu si

budete moci vybrat ze čtyř způsobů:

Nokia 2330 classic

Nokia 6303 classic - stříbrný

Nokia E66

Samsung E1120

Samsung S3310

Samsung S5230 Star

Sony Ericsson C510

Sony Ericsson W995