Authentica

Již od roku 2003 navrhujeme a vyrábíme POS média, dekorace do výloh a interiérů. Od roku 2010 jsme se zaměřili také na in-store design a dnes máme za sebou již tisíce úspěšných realizací. / Zajistíme globální servis pro komunikaci vašeho brandu. Najdeme způsob, jak otevřít vám a vašim výrobkům cestu ke konečnému zákazníkovi.

Zaujmout a nadchnout je v dnešní době stále těžší. Proto vycházíme z nejnovějších průzkumů a trendů, ale přesto, a právě proto nepřestáváme být lidmi. / Hledáte-li správného partnera pro globální služby v oblasti retail marketingu, oslovte nás. Pozvěte nás do tendru, rádi pro vás vypracujeme designový návrh, cenovou nabídku, přijďte nás navštívit nebo prostě jen zavolejte.

Sídlo a výrobní zázemí naší společnosti najdete v Brně. Další pobočky jsou v Praze a v německém Dreieichu blízko Frankfurtu nad Mohanem a obchodní zastoupení ve švýcarském Wallisellen. Dokážeme tedy zajistit rychlý servis a vyhovět vysokým nárokům našich zákazníků v rámci celé Evropy.

Každý rok se účastníme tuzemských i zahraničních soutěží v in-store komunikaci. Prožíváme doslova adrenalinové momenty. Vážíme si každého našeho úspěchu a ocenění. Jsou pro nás důkazem, že svou práci děláme dobře a nedovolují nám ustrnout.

Jsme zakladateli aogroup, sdružení úzce spolupracujících firem, které navenek vystupují společnou obchodní politikou, systémem řízení kvality a procesů od poptávky po realizaci. Dlouhodobě spolupracujeme s chráněnou dílnou Craftwork a zaměstnáváme tak tým lidí se zdravotním postižením.

Naše procesy jsou nastaveny tak, abychom se chovali maximálně ekologicky. / Naše certifikáty: PEFC, FSC, Zelená firma, EKOKOM. / Audity: SMETA. / Jsme členy asociace POPAI CE.

Pro​ ​naše​ ​klienty​ ​nabízíme​ ​také nejrůznější​ ​kompletace,​ ​štítkování,​ ​setování​ ​a​ ​přebalování produktů​ ​na​ ​české​ ​obaly​ ​v​ ​naší​ ​chráněné​ ​dílně.​ ​Klienti společnosti​ ​Authentica​ ​také​ ​mají​ ​možnost​ ​převzetí​ ​kompletní skladové​ ​logistiky,​ ​díky​ ​našemu​ ​fulfillmentovému​ ​centru.

Podívejte​ ​se​ ​na​ ​naše​ ​stránky​ ​a​ ​neváhejte​ ​nás​ ​kontaktovat​ ​s​ ​vaši
poprávkou.