Muffik-oliva

Muffik

Komu a k čemu slouží ortopedické podlahy Muffik?

Dětem

MUFFIK puzzle pomáhají dětem rozvíjet chůzi, správné držení těla, ale také třeba fantazii a představivost. Pomáhají s již vzniklými problémy, jako například oslabený střed těla, vtáčení špiček či propadlá klenba. Slouží jako skvělý doplněk k práci fyzioterapeutů, protože děti je milují a ke cvičení s MUFFIKY není potřeba je nutit.

Dospělým

Dospělí je vnímají především jako masáž, která jim díky prokrvení a uvolnění ztuhlých plosek uleví po těžkém dni v práci.

Psům

Tím ale MUFFIK nekončí. Skvělým parťákem je i pro naše čtyřnohé kamarády, psy, u kterých funguje jako jeden ze způsobů rehabilitace po zranění, či ozvláštnění výcviku. Velmi využívaný je v chovatelských stanicích, kdy štěňatům poskytuje první senzomotorické vjemy ještě dřív, než je chovatelé mohou vypustit na zahradu.

Více o tom jak, proč a kde všude využívat MUFFIKA se můžete dozvědět na našem blogu, facebookové skupině, Instagramu, nebo třeba na našem YouTube kanálu.