Veletrh hraček a her Spielwarenmesse® se bude konat v Norimberku podle plánu od 2. do 6. února 2022!

Nejnovější rozhodnutí bavorské zemské vlády a zmírnění pandemické situace v Bavorsku umožňují bezpečný průběh veletrhu Kromě toho aktuální průzkumy mezi vystavovateli a návštěvníky ukázaly, že většina je výslovně pro, aby se Spielwarenmesse® konal naživo, i když jsou všeobecné podmínky obtížnější než na předchozích ročnících. Rádi bychom za tento souhlas upřímně poděkovali.

V úzké spolupráci se zdravotnickými úřady a společností NürnbergMesse byl pro Spielwarenmesse® vyvinut životaschopný koncept bezpečnosti a hygieny. – tj. přístup pro očkované nebo uzdravené osoby bez dodatečných osvědčení o testu. Mimochodem, s přeočkováním jsou od povinnosti testu osvobozeni i návštěvníci, kteří byli očkováni.

Budeme rádi, když podpoříte svůj Spielwarenmesse® jako přední platformu v oboru a vyvěsíte svoji vlajku v Norimberku! Každý živý vystavovatel se počítá a přiláká ještě větší počet zájemců. Společně s vámi chceme opět nabídnout skutečný zážitek z veletrhu v 2022.

Těšíme se na vás v Norimberku