Hlavní obrázek - vtech recepce

VTech

VTech je největším světovým producentem elektronických výukových hraček pro děti od kojeneckého věku přes batolata až po předškolní děti. Svými výrobky dokáže oslovit i školáky přibližně do 14 let.

Od svého založení v roce 1976 je VTech průkopníkem v kategorii elektronických výukových hraček. Díky pokročilým vzdělávacím odborným znalostem a špičkovým inovacím, poskytují produkty VTech zábavu a učení dětem na celém světě.  Všechny hračky jsou koncipovány s velkým důrazem na odolnost, nejvyšší kvalitu materiálů a s co největším přínosem pro rozvoj a vývoj dovedností dítěte. Nezanedbatelnou součástí vývoje hraček Vtech je i jejich zaměření na ekologičnost. Všechny hračky VTech jsou vytvářený s důrazem na zachování maximální míry recyklovatelnosti tak, aby co nejvíce chránily životní prostředí.

Hlavní sídlo VTech je v Hongkongu s nejmodernějšími výrobními závody na pevninské Číně, Malajsii a Mexiku. VTech má přibližně 25 000 zaměstnanců ve 14 zemích, včetně přibližně 1 500 vysoce specializovaných výzkumných a vývojových odborníků. Tito odborníci mají svá střediska v Číně, Německu, USA a Kanadě. Specializovaní odborníci jsou i součástí týmu, který se v České a Slovenské republice zabývá lokalizací a nutnými úpravami hraček pro tento trh. Součástí skupiny VTech je i americká značka elektronických výukových hraček LeapFrog, která se na českém a slovenském trhu již oficiálně prodává pouze pod značkou VTech.

Oficiálním distributorem vzdělávacích hraček VTech v České a Slovenské republice je firma MENUG s.r.o., s hlavními sklady a distribucí na adrese Hodějovická 2458, Pelhřimov.